حسابداری شرکتی چیست ؟ ، حسابداری شرکتی یک شاخه ویژه از حسابداری است که به حسابداری برای شرکت می پردازد ، آماده سازی حساب نهایی و صورت گردش وجوه نقد ، تحلیل و تفسیر نتایج مالی شرکت و حسابداری برای رویدادهای خاص مانند ادغام ، جذب ، آماده سازی تلفیقی و ترازنامه از وظایف حسابداری شرکتی است .

یک شرکت دولتی معمولا به شرکتی گفته می شود که مجاز به ارائه اوراق بهادار ثبت نام خود (سهام، اوراق قرضه، و غیره) برای فروش به عموم مردم ، به طور معمول از طریق بورس است، اما همچنین ممکن است شامل شرکت هایی که سهام بر ضد معامله شده (OTC) از طریق سازندگان بازار که استفاده از خدمات نقل قول غیر بورسی مانند OTCBB است باشد . اصطلاح "شرکت دولتی" نیز ممکن است به یک شرکت متعلق به دولت اشاره کند .


تفاوت حسابداری شرکتی و حسابداری مدیریتی در چیست ؟

 

امور مالی مدیریتی، ترکیبی از اصول اقتصادی با شیوه های حسابداری برای کمک به مدیران و تیم مدیریت تصمیم گیری کسب و کار هوشمند است. حسابداری شرکتی و حسابداری مدیریتی دو مولفه اصلی حسابداری مدیریت را تشکیل می دهند. اگر چه متد خدماتی مختلفی را به کار می گیرند، هر دو مکمل یکدیگرند و به مدیران برای تصمیم گیری های مهم مالی و عملیاتی کمک می کنند.

 

عملکرد : 

 

حسابداری شرکتی و حسابداری مدیریتی، باهم امور مدیریتی مالی جهانی را تشکیل می دهند. مدیران مالی داده عرضه می کنند و به حسابداران آمار و ارقام می دهند که توصیه مدیران ارشد در مسائل مربوط به هزینه اعم از تولید محصول به کارمندان استخدام شده است. بر خلاف حسابداری مالی ، حسابداری مدیریت و حسابداری شرکتی به جای اطلاع رسانی سهامداران و نهادهای عمومی در مورد عملکرد شرکت پشت سر هم برای نفوذ در عملیات داخلی کار می کنند . حسابداری شرکتی و پرسنل حسابداری مدیریتی در نهایت به مدیران مانند CFO ها کمک می کنند تا محل و نحوه سرمایه گذاری شرکت های بزرگ در صندوق ها را تعیین کنند .

 

حسابداری شرکتی: 

 

با این وجود، حسابداری شرکتی یک متد جداگانه از حسابداری مدیریتی نیز انجام می دهد. حسابداری شرکتی شامل ابزار مورد استفاده برای ایجاد صورتهای مالی و تجزیه و تحلیل داده های مالی برای ارزیابی اینکه آیا یک شرکت در حال رشد است و یا شکست، به عنوان مثال متخصصان حسابداری شرکتی شرکت های بزرگ اغلب در رابطه بین یک کسب و کار جریان نقدی در مقابل بدهی های خود برای تعیین اینکه آیا می توان آن را ادامه داد یا نه فعالیت می کنند. وظایف اضافی که تحت حسابداری شرکتی قرار می گیرند عبارتند از پیش بینی ، مدیریت ریسک و تجزیه و تحلیل، بالا بردن سرمایه و ارزش گذاری دارایی های شرکت می باشد .